Torpedon ja Jokereiden välinen KHL-pudotuspeliottelu lauantaina on ollut tapahtumia täynnä.

Jokerit johtaa kamppailua kahden erän jälkeen 2-1, mutta ainoastaan maalit eivät ole olleet ne, jotka ovat keränneet huomiota ja synnyttäneet keskustelua.

Kamppailussa on nähty peräti kolme ulosajoa.

Avauserässä Torpedon Carter Ashton lensi pihalle keihästämisestä.

Toisessa erässä isäntien Aleksei Pepelyayev taklasi rumasti Jokereiden Brandon Kozunia laidan lähellä ja sai ulosajon laitataklauksesta.

Siitä seuranneella ylivoimalla Philip Larsen iski Jokerit jo kahden maalin karkumatkalle.

Erän viimeiselllä sekunnilla Jokereiden Topi Jaakola puolestaan sai ulosajon huitomisesta.

Jokerit joutuukin pelaamaan hyvin todennäköisesti kolmannen erän neljällä pakilla, sillä toisen erän aikana myös puolustaja Atte Ohtamaa joutui jättämään kaukalon poistuttuaan suoraan pukuhuoneen puolelle.

Myös Jokereiden kapteeni Niko Kapanen koki kovia ja hän ei pelannut kuin 30 sekuntia toisessa erässä. Kapanen sai laukauksen jalkaansa avauserässä.

Torpedo johtaa sarjaa ennen lauantain kohtaamista voitoin 2-1. Samaiset lukemat ovat taululla kahden erän jälkeen, nyt vain Jokereiden eduksi.