Vancouver Canucksin kausi on näillä näkymin päättymässä runkosarjaan.

Canucks on hävinnyt neljä viimeistä peliään. Joukkueen ero läntisen konferenssin viimeiseen villi kortti -kierrokselle oikeuttavaan sijaan on kuusi pistettä, mutta toisaalta Canucksin ero NHL:n hännähuippuun Edmonton Oilersiin on vain viisi pistettä.

Canucks on voittanut tällä kaudella vain 20 kertaa varsinaisella peliajalla. Tässä vertailussa huonommin on menestynyt vain Toronto Maple Leafs, jolla on 19 voittoa.

The Provincen toimittaja Ed Willies kirjoittaa, että Canucksin on syytä lopettaa pudotuspelipaikasta unelmointi. Hänen näkemyksensä mukaan olisi syytä miettiä siirtojen mahdollisuutta jo ensi kautta silmällä pitäen.

Williesin mukaan puolustaja Dan Hamhuis on ensimmäisenä liipaisimella. 33-vuotiaan konkarin sopimus on katkolla ja kanadalainen on toipunut pelikuntoon parin kuukauden sairaslomalta. Yli 800 ottelun puolustaja olisi vahvistus monelle joukkueelle.

Hamhuisin lisäksi siirtohuhuissa ovat vilahtaneet Canucksin viime kauden paras maalintekijä Radim Vrbata ja koko NHL-uransa Canucksissa pelannut, varakapteeni Alexander Burrows.