Montreal Canadiensin osalta iso puheenaihe on ollut jo pitkään tähtimaalivahdin Carey Pricen loukkaantuminen ja siitä paluu takaisin pelikentille.

Maailman parhaisiin veskareihin kuuluva Price loukkaantui marraskuun loppupuolella, eikä ole sen jälkeen pelannut pelin peliä.

Montrealissa kohu kuitenkin nousi, kun La Presse -lehti esitti väitteen, jonka mukaan Pricen kausi olisi todennäköisesti ohitse.

Lehti myös väitti, että Canadiens valehtelisi tällä hetkellä Pricen tilanteesta, jotta se ei kokisi markkinointipuolella kolhua loppukauden pelejä ajatellen.

Asiasta totta kai kysyttiin myös Canadiensin päävalmentajalta Michel Therrieniltä.

– Tiedämme mitä on meneillään Careyn suhteen, Therrien aloitti.

– Sen (paluun) suhteen kestää vielä pidempään, mitä osasimme odottaa. Mutta kuten olen sanonut, hän tekee töitä erittäin kovaa ja käyttää lukuisia tunteja siihen, että hän pystyy tekemään paluun. Ja fakta, että hän tekee paljon töitä, ei meinaa sitä, että hän aikoo näyttää hyvältä kesällä rannalla, vaan hän haluaa palata ja pelata Montreal Canadiensin hyväksi.

Kommentit kuitenkin kielivät sitä, ettei paluu ole tapahtumassa ihan lähiaikoina. Sitä faktaa toki tukee muun muassa se, ettei Price ole vieläkään palannut joukkueharjoituksiin tai ole edes harjoitellut maalivahdin varusteet päällä.

Pricen loukkaantumisen jälkeen Canadiensin kausi on ollut melkoista alamäkeä. Vahvan alun jälkeen se on tippunut jo pudotuspelitaiston ulkopuolelle. Matkaa pudotuspeliviivaan sillä on tällä hetkellä 5 pistettä.