Kajaanin Hokki on tiedottanut uusista pelaajasopimuksista.

Kajaanilaisseura on kiinnittänyt useamman pelaajan ensi kaudelle. Hokki on tehnyt yksivuotisen jatkopestin Mikael Seppälän, Roni Viirlaksen, Sakari Turtiaisen ja Markus Korkiakosken kanssa.

Lisäksi joukkue on solminut Samu Pyykkösen ja Joni Piipposen kanssa kaksivuotiset jatkosopimukset. Heidän lisäksi ensi kaudelle joukkueessa jatkaa Matti Kaarlela, jonka syksyllä solmima sopimus kattaa myös ensi kauden.

– Olen tyytyväinen näihin tehtyihin jatkosopimuksiin, näillä saadaan jatkumoa joukkueen kokoonpanoon. Jari Laukkasen jatkosopimuksen myötä tämä nyt ilmoitettu lista olisi voinut olla pidempikin, mutta jatketaan rauhallisesti. Ensi kauden joukkueen rakentaminen on nyt hyvällä mallilla, Hokin pelaajakoordinaattori Joonas Karjalainen sanoo.

Jatkosopimusten solmineiden lisäksi Hokissa ensi kaudella pelaa myös Tino Kauppinen, joka oli joukkueen harjoitusringissä ennen kauden alkua. Kauppinen on pelannut kuluvan kauden ajan Hokin A-junioreissa 20 pelin verran, joissa puolustaja mätti taululle tehot 6+7=13. Kauppisen pesti Hokkiin on kaksivuotinen.

– Tinon hyvät peliesitykset omissa A-junioreissa poiki hänelle tammikuussa siirron yhteistyöseura Oulun Kärppien A-junioireihin ja nyt sopimuksen edustusjoukkueen kanssa ensi kaudesta, Karjalainen kertoo.