Jokereiden vaikeudet pudotuspelisarjassa Torpedoa vastaan sen kuin saivat jatkoa, kun lauantaina se koki tappion Novgorodissa.

Torpedo siirtyi sarjassa jo 3-1-johtoon, kun Kaspar Daugavins iski ratkaisumaalin lauantain koitokseen jatkoajalla.

Varsinaisen peliajan jälkeen tilanne oli 2-2. Torpedo teki lopulta vahvan nousun 3-2-voittoon, sillä Jokerit johti ottelua jo 2-0 Philip Larsenin osumilla.

Ottelua leimasivat jäähyt, joita jaettiin melkoisella syötöllä. Neljä ulosajoa ja yksi kymppi olivat kasvattamassa jäähysaldoa oikein kunnolla. Lopulta jäähyjä jaettiin 142 minuutin verran.

Jokereille takaiskuja tuli myös loukkaantumisten myötä. Sekä Atte Ohtamaa, Philip Larsen että Niko Kapanen joutuivat jättämään pelin kesken. Topi Jaakola puolestaan lensi pihalle huitomisesta toisen erän loppuhetkillä.

Sarja jatkuu maanantaina Helsingissä, jolloin Torpedolla on mahdollisuus edetä jatkoon.