Jokerit kärsi maanantaina tappion KHL:ssä hallitseville mestareille, kun SKA oli Pietarissa pelatussa ottelussa parempi lukemin 2-1.

Avauserässä Jokerit meni johtoon, kun asialla oli Philip Larsen.

Toisessa erässä SKA tuli tasoihin, kun Jarno Koskirannan syötöstä Steve Moses kuritti entistä seuraansa.

Kolmannessa erässä Koskiranta itse nousi sankariksi, kun hänen heittonsa maalille kimposi Jokereiden puolustajan kautta sisään.

Jokereiden kiri meni kolmannen erän loppuhetkillä vaikeaksi, kun Larsen otti typerällä tempulla ulosajon keihästyksestä. Silti Peter Regin ja Juhamatti Aaltonen juonivat vielä huipputontteja, mutta SKA:n maalilla Mikko Koskinen kesti.

Narriryhmän tähtipelaajat ovat ottaneet viimeisimmissä peleissä ulosajoja kovaan tahtiin. Edellisessä ottelussa Brandon Kozun lensi pihalle ja oli pelikiellossa maanantaina päähän kohdistuneen taklauksen takia.

Seuraava ottelu Jokereilla on keskiviikkona, kun sillä vastassa on Dinamo Riga.