Kyllä, luit oikein.

Minnesota Wildin suunnalla tapahtui erikoisia asioita, kun seuran ex-pelaaja Zenon Konopka täräytti Twitterissä mielipiteensä näyttävällä tavalla.

Konopka ensin kirjoitti:

– Wildilla on niin paljon talenttia. Kaikki palaset Stanley Cupin voittamista varten. Näiden vuosien vierittäminen hukkaan ei ole reilua pelaajille tai faneille, Konopka kirjoitti lisäten perään ”Yeon on lähdettävä”.

Tällä siis Konopka viittasi Wildin päävalmentajaan Mike Yeo’hon.

Mutta toki tähän vielä mielipiteensä ilmaiseminen ei loppunut.

Seuraavassa Twiitissä Konopka kirjoitti:

– En sano, että Mike Yeo on huono valmentaja, mutta muutoksia on tapahduttava Minnesotassa.

Twiitin teki erikoiseksi se, että Konopka lisäsi siihen kuvan lemmikistään, kanista, joka piti kylttiä tekstillä: ”Yeon on lähdettävä”.

Yeolta kysyttiin mielipidettä tähän.

– En oikein välitä siitä mitä hän sanoo, Yeo sanoi Star Tribunen mukaan lisäten mitä ilmeisemmin naurun kera:

– Mutta voin sen sanoa, että olin pettynyt nähdessäni lemmikin pitävän kylttiä.

Star Tribunen toimittajan Michael Russon mukaan Konopkan ja Yeon välit kulissien takana eivät olleet ihan parhaat mahdolliset silloin kun Konopka pelasi Wildissa Yeon johtaman valmennuksen alaisuudessa.

Konopka myös päätyi lopulta waiverseihin eli NHL:n siirtolistalle kaksi vuotta sitten tammikuussa.

Tästä Konopka päätyi vielä Buffalo Sabresiin. NHL-ura päättyi kauden 2013-2014 jälkeen. Seuraavalla kaudella Konopka kävi vielä lyhyen mutkan Puolassa pelaamassa.

Wild on tällä hetkellä pudotuspeliviivan ulkopuolella. 53 ottelusta se on kerännyt kokoon 56 pistettä. Yeon asemasta on jälleen käyty keskusteluja ja spekulaatioita, mutta ainakaan vielä muutoksia ei ole tapahtunut.