Helsingin Jokerit sai tiistai-iltana vieraita kaukaa Venäjän itärajalta, kun Admiral Vladivostok vieraili Helsingissä. Jokerit ei säälinyt vieraitaan, vaan vei ottelun nimiinsä 3-2 voitolla.

Ottelun tehokkaimpana pelaajan hääri Juhamatti Aaltonen, joka iski tehot 1+1=2. Häntä säesti Ville Lajunen kahdella syöttöpisteellä.

Jokerit aloitti Aaltosen maalilla ottelun maalinteon ajassa 10.33. Jatkoa seurasi toisessa erässä, kun Tomi Mäki vei kotijoukkueen kahden maalin karkumatkalle.

Toisessa erässä Mäen maalin jälkeen kumpainen joukkue osui kertaalleen, joten kolmanteen erään lähdettiin 3-1 tilanteesta.

Pelin viimeisen maalin kolmannessa erässä teki Maxim Mamin. Mamin teki Admiralin ensimmäisenkin maalin.