Leijonat koki lauantaina Venäjää vastaan rajun 1-8 tappion. Venäjä aloitti karkumatkansa lähes heti kun kiekko oli tippunut ensimmäisen kerran jäähän. Venäjä karkasi ensimmäisessä erässä ajassa 1.47 joo 2-0 johtoon.

Aleksandr Radulov lisäsi Venäjän johtoa ensimmäisen erän aikana jo 4-0:aan. Toiseen erään lähdettiin näistä lukemista.

Toinen erä ei Suomelle suurta iloa tarjonnut, vaan tällä kertaa oli Ilja Kovaltshukin vuoro loistaa. Kovatltshuk iski erässä kaksi maalia ja sen päälle Maxim Chudinov vielä yhden Venäjälle. Leijonilta nähtiin toisessa erässä kuitenkin maali. Antti Pihlström yllätti venäläisvahti Vasili Koshetskinin, joka oli jättänyt etuyläkulman täysin auki.

Kolmannen erä oli enää kosmeettinen lopetus ottelulle. Venäjä iski erässä ensimmäisen ja ainoan kerran, kun Danis Zaripov teki kaksi vastaan nolla hyökkäyksen päätteeksi osuman ajassa 55.05. Tämä oli ottelun viimeinen maali ja peli päättyi rajuihin 8-1 lukemiin.

Leijonat ei saanut ottelun aikana juuri yhtään kunnon hyökkäystä aikaan. Ajoittaisia pyörityksiä toki Venäjän päässäkin nähtiin. Loppulukemat eivät kuitenkaan jättäneet jossiteltavaa.