Vaasan Sportin osalta edellinen voitto Liigassa on niinkin kaukaa kuin marraskuun puolesta välistä.

17.11. se voitti Bluesin vieraissa, mutta sen jälkeen tilastoihin on merkattu vain suoria tappioita ja jatkoaika/voittomaalikilpailutappioita.

Tiistaina KooKoota vastaan Sport johti kamppailua jo 3-1, mutta se ei suinkaan riittänyt voittoon.

Aivan kolmannen erän viimeisillä minuuteilla ensin Juha-Pekka Haataja ja perään Oscar Eklund osuivat ja toivat KooKoon tasoihin.

Voittomaalikilpailussa Haataja oli lopulta ainut onnistuja ja näin hän ratkaisi isomman pistepotin KooKoon hyväksi loppulukemin 4-3.

Tappio oli Sportille jo yhdeksäs peräkkäinen.

Se on mennettänyt johtoasemiaan useamman kerran viime aikoina, eikä se ole pystynyt ratkomaan pelejä niiden kriittisillä hetkillä.

Joulutauolle Sport voi kuitenkin päästä vielä voitto taskussaan, sillä keskiviikkona se kohtaa SaiPan vierasottelussa Lappeenrannassa.