Bluesin virkaa tekevä toimitusjohtaja ja puheenjohtaja Mika Rautio vakuuttaa Iltalehdessä, että Bluesin pelaajien joukkopako on loppunut.

Syksyn aikana talousvaikeuksissa rämpineen Bluesin ovat jättäneet tähän mennessä Kim Hirschovits, Roope Talaja, Ville Korhonen, Kai Kantola, Siim Liivik ja Olli Malmivaara.

Nyt liikenne on loppumassa.

– Keskustellessani viimeksi tänään pelaajien kanssa kukaan ei kertonut haluavansa vaihtaa seuraa. Näyttää siis siltä, että tällä hienosti sitoutuneella joukolla mennään ja katsotaan ajan kanssa millaisia vahvistuksia tarvitaan ja mitä voidaan sen eteen tehdä, Rautio totesi Iltalehdelle.

– Joukkue on ollut epätietoisuudessa eivätkä pelaajat ole tienneet seuran tarkkaa tilannetta. Se johti siihen, että osa pelaajista teki päätöksen lähteä. Tänään puhuin joukkueen kanssa, ja nyt pelaajat tietävät, missä seuran osalta mennään, Rautio jatkoi.

Muun muassa Otso Rantakari oli kovasti huhujen keskellä ja hänen perässään oli useampikin liigaseura. Rantakari itse vakuutti tiistaina Oulussa jatkavansa Bluesin paidassa.

– Voin vannoa, Rantakari sanoi siitä, onko hän myös viikon loppupuolella Bluesin mies.

Iltalehden alkuperäinen juttu löytyy täältä.