Juhamatti Aaltosen paluu kaukaloon muutaman pelin poissaolon jälkeen sujui enemmän kuin hyvin.

Aaltosesta tuli iso sankari Jokereille, sillä hän iski kaksi maalia, joista toinen oli lopulta voittomaali Jugraa vastaan maanantain ottelussa.

Loppulukemat olivat Aaltosen ja Topi Jaakolan kolmannen erän myöhäisillä osumilla 4-2 Jokereiden hyväksi.

Jugra siirtyi avauserässä johtoon, mutta ensin Philip Larsen tasoitti ja perään Aaltonen vei illan ensimmäisellään Jokerit johtoon.

Kolmannen erän alussa Jugra tuli rinnalle, mutta joutui pettymään lopussa, kun Aaltonen siirsi kiekon isäntien pömpeliin. Lopussa Jaakolan omalta alueelta tullut heitto meni tyhjiin ja se ratkaisi lopullisesti pelin Jokereille.

Neljästä vierasottelusta Jokerit otti lopulta kaksi suoraa voittoa ja yhden voiton rankkareiden jälkeen. Ainoa tappio tuli Barys Astanaa vastaan.

Seuraavaksi Jokereilla edessä on peräti kuuden kotiottelun putki.