Torstaina Jokereilta nähtiin kaikkea muuta kuin kauden paras esitys.

Vieraana ollut HK Sotshi kävi hakemassa pisteet mukaansa, kun se oli parempi lukemin 5-2.

Jokerit johti ottelua jo 2-0, mutta lepsuilu ja Sotshin kova tehokkuus käänsivät pelin vieraille.

Ottelun ensimmäisen ja toisen erän aikana Jokereiden tolppien välissä kävi kuhina, kun Henrik Karlsson valui pois tolppien välistä, mutta palasi sinne toisen erän alkaessa. Hän kuitenkin jättäytyi kesken kaiken sivuun ja Riku Helenius saapui jälleen kehiin.

Kolmannessa erässä loppuhetkillä Sotshi esitti heikompaa johtoasemapelaamista, kun se otti kaksi ulosajoa aivan perätysten.

Ensin Dmitri Kazionov taklasi polvella Jokereiden Tomi Mäkeä, joka talutettiin pois kaukalosta. Tästä seurasi Kazionoville ulosajo.

Perään suomalaispuolustaja Janne Jalasvaara pyyhkäisi takajalalla Niko Kapasen nurin ja sai uuden säännön mukaisesti ulosajon.

Ylivoimalla Jokerit ei kuitenkaan tehnyt maalin maalia.

Ilta oli hyvin surullinen, kun tappion lisäksi Jokereille saattoi hyvinkin tulla peräti kolme loukkaantumista. Karlssonin ja Mäen lisäksi myös Mathis Olimb joutui jättämään pelin kesken.

Seuraava kotipeli Jokereilla on ohjelmassa sunnuntaina, kun vastassa on Kazan.