NHL-seura Columbus Blue Jacketsin tähtisentteri Ryan Johansen on nostettu mukaan treidihuhujen keskelle.

Johansen oli alkukaudesta sivussa muutamasta pelistä mystisen sairastelun takia, mutta hän on palannut niiden haasteiden jälkeen jälleen kehiin.

Kanadalaissentterin peliaika on kuitenkin tippunut viime aikoina ja sunnuntaina San Jose Sharksia vastaan pelatussa ottelussa hänen peliaikansa oli vain 13:52, mikä oli kauden pohjanoteeraus.

TSN:n toimittajan Darren Dregerin mukaan Blue Jacketsin toimitusjohtaja Jarmo Kekäläinen kuuntelee tällä hetkellä puheluita sitä, että millaista hintaa Johansenista ollaan valmiita maksamaan.

– Se ei meinaa sitä, että Kekäläinen soittelisi eri joukkueille ja kyselisi, että ”mitä aiotte antaa meille?” Mutta kun puheluita tulee, hän ei blokkaa niitä. Hän sanoo, että ”noh, millainen tarjouksesi on?”

– Tuo kertoo sen, että treidaamiseen liittyen on jotain mielenkiintoa ja kuten viikonloppuna nähtiin, hänen peliaikansa vähentyi ja hänet tiputettiin jo nelosketjuun. Joten jos hyvä tarjous tulee vastaan, he varmasti miettivät sitä, Dreger kävi läpi.

Johansen on yhä Blue Jacketsin paras pistemies. 20 ottelussa hän on kasannut kokoon tehot 4+12=16.

Kekäläisellä on ollut haasteita Johansenin kanssa jo aiemmin, sillä viime kauden alussa Johansen ja Blue Jackets kävivät varsin pitkän taistelun jatkosopimuksesta, mikä sisälsi varsin räiskyviäkin vaiheita.