Ässien joukkueessa on tapahtunut muutoksia.

Porilaisseura tiedottaa tehneensä yksivuotisen pelaajasopimuksen puolustaja Mikko Vainosen kanssa. Sopimukseen sisältyy lisäksi Ässien optio kaudesta 2016-2017.

Vainosen tulokassopimus Nashville Predatorsin kanssa purettiin syyskuussa, ja mies on on ollut siitä asti seuraton.

– Meille tuli mahdollisuus hankkia nuori kehityskelpoinen puolustaja, jolla on potentiaalia ottaa suuri rooli myös ensi kauden joukkueesta, Ässien toimitusjohtaja Jukka Hirsimäki kommentoi.

Vainonen pelasi viime kaudella Liigassa SaiPan paidassa.

– Hienoa päästä Liigaan pelaamaan kovia pelejä. Pyrin pelaamaan Ässissä vahvaa peruspeliä; Kovaa maalineduspeliä ja nopeita pelin avauksia, Vainonen sanoo.

Michael Ryanin sopimus purettu

Ässät ja hyökkääjä Michael Ryan ovat purkaneet yhteisymmärryksessä kuluvaa kautta koskeneen pelaajasopimuksen. Ryan pelasi Ässissä yhteensä kolmena kautena ja oli suuressa roolissa mestaruuskaudella 2012–2013.

Hyökkääjä on taistellut jo pitkään nivusvaivan kanssa. Viime kaudella Ryan pystyi pelaamaan vain seitsemän ottelua, kuluvalla kaudella Ryan pelasi kolme ottelua.

– En tule unohtamaan sitä tukea ja kannustusta, jota sain siitä lähtien, kun ensimmäisen kerran saavuin Poriin. Olen ylpeä siitä, että sain olla mukana auttamassa joukkuetta mestaruuteen 2013, Ryan kertoo.