Tsheljabinskissä kotijoukkue Traktorin ja Jokereiden välisen ottelun toinen erä oli varsin maalirikas.

Jokereiden kannalta kiekko vain livahti liian monta kertaa omiin, kun toisen erän jälkeen taululla komeilivat lukemat 5-1.

Kotijoukkueella viidennen maalin iski Dmitri Pestunov, joka sai samalla hattutempun täyteen.

Ohjauksella tullutta maalia kuulutettiin pelin oltua jo pahasti kesken, minkä jälkeen venäläiskatsojilta nähtiin typerää käyttäytymistä.

Hattutempun kunniaksi jäätä kohden alkoi lentää hattuja, joista yksi myös päätyi jäälle. Tähän Jokereiden kapteeni Niko Kapanen oli kompastua, mutta se ei suinkaan saanut ottelun tuomaristoa viheltämään pilliinsä.

Seruaavalla pelikatkolla hattuja heitettiin sitten useampi jäälle.

Kaiken lisäksi hattutemppu otettiin lopulta pois Pestunovilta, sillä Traktorin viides osuma merkattiin lopulta Andrei Popoville.

Traktorin neljännen osuman jälkeen ruotsalaisvahti Henrik Karlsson lähti vaihtoon mailat plekseihin paukkuen. Tilalle tolppien väliin Jokereilla asteli Riku Helenius.

Heleniuskaan ei lopulta pystynyt pysäyttämään Traktoria maalintekokarkeloissa.