Suomi-sarjan KJT vahvistaa hyökkäyskalustoaan 25-vuotiaalla Samuli Valvistolla (182 cm, 88 kg), joka liittyy joukkueeseen loppukauden kattavalla sopimuksella.

Urallaan 42 Mestis-ottelua sekä lähes 100 Suomi-sarjaottelua pelannut keskushyökkääjä toimi viime kaudella Kiekko-Vantaan Mestis-joukkueen kapteenina.

Valviston liittyminen KJT:hen tuo joukkueelle kaivattua lisävoimaa juuri sille osastolle missä eniten on ollut alkukaudesta huonoa tuuria loukkaantumisten ja muiden muutosten suhteen.

– Meillä on ollut huono tuuri keskushyökkääjärintamalla, kun Niko Vähäsarja joutui jättämään joukkueen työylennyksensä takia jo ennen sarjan alkua ja Niki Kaila sekä Juuso Kankkunen ovat olleet loukkaantuneina. Olemme pelanneet alkukauden ottelut kahdella keskushyökkääjällä, mutta onneksemme Markus Rämä ja Saku Piha ovat tuuranneet sitä osastoa hyvin, KJT:n päävalmentaja Joni Petrell taustoittaa tiedotteessa.

Viime kaudella Valvisto pelasi Kiekko-Vantaan Mestis-joukkueessa aloittaen kauden varakapteenina, mutta kapteenin C-kirjainta paidassaan kantaneiden Artem Iossafovin ja Tomi Tuomiston siirtyessä kesken kauden muihin maisemiin Valvisto nostettiin lohipaitojen kapteeniksi.

Valvisto on toiminut urallaan myös Lukon A-nuorten kapteenina Nuorten SM-Liigassa, sekä HC Satakunnassa varakapteenina Suomi-sarja kaudella 2013-2014.

– Kyllähän se pelaajan luonteesta kertoo, kun on historiaa kapteenistoista. Soitin Valvistolle ja kysyin halukkuutta tulla meille pelaamaan. Kerroin hieman joukkueen taustoista ja olimme nopeasti samalla sivulla. Tärkeintä kuitenkin oli, että mielenkiinto meille tulemiseen oli molemminpuolista, Petrell kuvailee sopimuksen syntyvaiheita.