Perjantain liigakierroksella ohjelmassa oli yhteensä viisi ottelua.

Tampereella KalPa onnistui katkaisemaan hyvin pitkäksi venyneen maalittoman putkensa. 254 minuutin jälkeen verkot heiluivat jälleen, kun Janne Keränen onnistui maalinteossa.

Voittajaksi ottelussa kuitenkin selviytyi Ilves, kun Antti Tyrväinen laukoi rankkarin sisään jatkoajalla. Loppulukemat olivat isännille 3-2.

Hämeenlinnassa sarjakärki Lukko jatkoi hyviä otteitaan, kun vastassa oli HPK. Täysi pistepotti lähti raumalaisten mukaan, kun lukemat olivat Lukon hyväksi 4-2.

Myös JYP jatkoi hyviä otteita, kun torstain HIFK:lta otetun 4-1-voiton kylkeen tuli myös TPS:stä voitto samoin lukemin. Näin etelän reissu meni aivan nappiin kahdella vierasvoitolla.

Vaasassa nähtiin Mestiksessä 2010-luvulla kovien kilpakumppanien Sportin ja KooKoon kohtaaminen. Siinä voittajaksi selvisi KooKoo Jan-Mikael Juutilaisen jatkoaikamaalilla.

Perjantain liigakierroksen kaikki lopputulokset:

HPK-Lukko 2-4
Ilves-KalPa
Pelicans-Ässät 3-1
Sport-KooKoo 1-2 ja.
TPS-JYP 1-4

Lauantaina Liigassa ohjelmassa on yhteensä kuusi ottelua: Ilves-HIFK, KalPa-Pelicans, Kärpät-KooKoo, Lukko-TPS, SaiPa-Blues ja Ässät-HPK, missä Ässät pelaa halliremontin jälkeen kauden ensimmäisen kotipelinsä.

Ilari Savonen
Twitter: @ilarisavonen