Tampereella Ilveksen ja Kärppien pelissä avauserässä nähtiin varsin erikoinen käänne, kun Kärpät rankoi Ilvestä parikin kertaa alivoimalla.

Ei siis ylivoimalla, vaan yhdellä, ainoalla alivoimalla, joka tuli siitä, kun tshekkihyökkääjä Ivan Huml pelasi rikkoutuneella mailalla.

Sen jälkeen esille nousivat kultakypärä Mika Niemi ja Sebastian Aho, jotka olivat juonimassa peräti kahta maalia hieman yli minuutin sisällä.

Näillä Kärpät karkasi 2-0-johtoon. Toisessa erässä Niemi ja Aho olivat alustamassa Kärppien kolmatta osumaa, josta vastasi Mikko Niemelä. Markus Nutivaara puolestaan iski toisen erän loppuun taululle jo Kärppien johdoksi 4-0.

Niin Niemellä kuin Aholla koossa on jo tehot 1+2 kahden erän jälkeen.

Kärpät tavoittelee illan kieroksella nousua Liigan sarjataulukossa toiselle sijalle ohi sillä tontilla tällä hetkellä olevan Lukon. Ilves puolestaan nousisi lisäpisteitä ottamalla ohi JYPin sijalle kuusi.