TUTO Hockeyn joukkue saa vielä kauden kynnyksellä tärkeän lisäyksen, kun hyökkääjä Iikka Kangasniemi siirtyy Espoo Bluesista TUTOon lainalle.

– Iikka on ollut meidän hankintalistan kärkipelaaja jo keväästä lähtien ja olemme erittäin tyytyväisiä, että saimme pojan mukaan, kertoo TUTOn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola.

– Kangasniemi on kiekkotaituri kovimmasta päästä, superpallo kiekkomagneetilla, seurapomo jatkaa.

20-vuotias Kangasniemi pelasi jo viime kaudella lainasopimuksella TUTOssa. Tuolloin pienikokoinen ja äärimmäisen taitava hyökkääjä ehti valloittaa Kupittaan kannattajien sydämet iskemällä yhdeksässä pelissä tehopisteet 9+4=13.

Pudotuspeleissä tapahtunut loukkaantuminen esti kuitenkin Kangasniemeä auttamasta TUTOa kevään ratkaisuhetkillä. Tällä kertaa lainasopimus Espoosta kestää kuukauden kerrallaan.

– Iikan laina on toistaiseksi voimassa oleva. Meillä on Bluesin kanssa ollut loistavaa yhteistyötä ja yhteinen luottamus jo kolmen kauden ajan. Mutta on sanomattakin selvää, että teemme kaikkemme, jotta Iikka pysyisi täällä koko kauden, Aittola avaa.

Nyt TUTOn joukkue on lopultakin valmis ensi viikolla alkavaan Mestis-kauteen.

– Joukkue on nyt valmis kauden alkuun. Loukkaantumissumien kohdalla saatamme reagoida pelaajalainoilla, mutta tällä paketilla lähdetään, Aittola kiteyttää.