TPS:n Tomi Kallio ei sulattanut HIFK-TPS -ottelussa saamaansa jäähyä ilman kypärää pelaamisesta. Kalliolta huitaistiin ottelun toisessa erässä kypärä päästä, ja hän laittoi sen takaisin päähänsä, vaikka sääntöjen mukaan hänen olisi pitänyt luistella heti vaihtoon.

– Me olemme omalla alueella, ja IFK: n jätkä vetää minulta kypärän pois. Onhan se nyt ihan idioottimaista, että minä en saa laittaa sitä takaisin päähän ja jatkaa pelaamista! Pitäisikö minun antaa HIFK:n pelata kymmenen sekuntia ylivoimaa? Onhan se hullua, että jos tuosta ei anneta jäähyä, niin tuotahan pitää alkaa käyttää hyödyksi. Rönn (Liigan erotuomarijohtaja) voisi ottaa ajatuksiinsa, että tämän voisi muuttaa nyt, eikä kahden vuoden päästä, Kallio puhisi ottelun jälkeen.

HIFK:n 4-2 -voittoon päättyneen ottelun alku oli jo Kalliolle hankala, sillä hänet passitettiin 2+2 minuutin jäähylle jo ottelun ensimmäisellä minuutilla. HIFK teki jäähyn aikana kaksi maalia.

– Yritin hiukan häiritä. Se oli pelkkä vahinko. Jokainen on vastuussa omasta mailastaan, Kallio totesi.

Konkari teki ottelussa TPS:n molemmat maalit. Ne olivat hänelle kauden ensimmäisensä. Ketju Kallio-Eric PerrinLauri Tukonen on kuitenkin ollut tehokas.

– En ole ollut maaleista huolissani. Olemme tehneet Perrinin ja Tukosen kanssa. Se ei ole minulle maailman tärkein juttu. On paljon tärkeämpää, että joukkue ottaa pisteitä ja voittoja.

Panu Markkanen
Twitter @PanuMarkkanen