Yksi tulevan NHL-kauden kiinnostavista asioista on se, että miten hurjasti hehkutetun superlupauksen Connor McDavidin debyyttikausi taalajäillä sujuu.

Kesän NHL-draftin ykkösvarauksesta McDavidistä on puhuttu jo useamman vuoden ajan, eivätkä puheet tuskin ihan hetkeen vähene.

McDavidiltä on ehditty jo kyselemään omaa mielipidettä siitä, että paljonko hän tulee iskemään pisteitä tulevalla kaudella.

– Tuo on jotain semmoista mihin en oikein tiedä miten vastata, McDavid sanoi NHL.com:lle.

– Minun on vain tehtävä parhaani. Ei ole mitään numeroita sun muita mielessä. Toivottavasti eteen tulee mahdollisimman hyvä kausi, kanadalaislupaus jatkoi.

McDavidille on ennustettu heti isoa roolia hänen edustamansa seuran Edmonton Oilersin paidassa. Se myös tietää samantien tulosvastuuta, mutta siihen McDavid ei lähde liikoja pureutumaan.

– Tietenkin pisteet ovat yksi juttu, mutta jos mietin urani parhaita pelejä, niin useampi niistä on ollut sellainen missä en ole päässyt pisteille tai että olen tehnyt ehkä yhden pisteen. Ei aina tarvitse tällätä paljon pisteitä ollakseen vakuuttava. On paljon tapoja millä voit vaikuttaa peliin ja juuri siitä otan paljon ylpeyttä, että pystyn vaikuttamaan peliin mahdollisimman monella tavalla, McDavid kävi poliittisesti läpi.

NHL:ssä lähestytään hiljalleen harjoituskauden alkua. Ensimmäiset runkosarjaottelut pelataan lokakuun 7. päivä.