Mestis-seura Kiekko-Vantaa on solminut ensi kauden kattavat pelaajasopimukset laitahyökkääjien Janne Öfverströmin, Teemu Väisäsen ja Ville Heikkisen kanssa.

24-vuotiaalle Öfverströmille Mestis on jo entuudestaan varsin tuttu sarja. Isokokoinen ja fyysinen voimalaituri on tahkonnut Suomen toiseksi korkeimmalla sarjatasolla 33 ottelua TUTOn ja HC Keski-Uusimaan pelipaidassa. Öfverström on pelasi toissa kaudella 13 liigaottelua HIFK:n riveissä.

– Nyt voi keskittyä pelaamiseen. Tuon joukkueeseen fyysisyyttä. Puolustava rooli on minulle sopivin. Tapan alivoimia ja annan ykkösäijille huiliaikaa, Öfverström sanoo seuran tiedotteessa.

21-vuotias Väisänen pelasi viime kaudella ensimmäiset ottelunsa Mestis-tasolla juuri Kiekko-Vantaan paidassa. Kolmessa ottelussa ei kuitenkaan tehopisteitä kertynyt. Väisänen on ollut lohipaitojen edustusjoukkueen mukana koko kesän, mutta nyt sopimukseen pistettiin nimet alle.

– Olen tykännyt todella paljon olla täällä. Tekemisen meininki ja hyvä vauhti ollut koko ajan päällä. Hyvä kesä takana ja koko ajan mennään joukkueena eteenpäin, Väisänen toteaa.

Heikkinen puolestaan oli Kiekko-Vantaan A-nuorten paras pistemies viime kaudella nakuttaen 32 ottelussa tehot 18+30=48 ja oli nuorten Mestiksen pistepörssin neljäs.

Alkava kausi on 21-vuotiaalle nuorukaiselle ensimmäinen lohipaitojen edustusjoukkueessa.

– Tavoite on päästä pelaamaan edustusjoukkueen mukana mahdollisimman paljon, Heikkinen sanoo.