Laitahyökkääjä Tuomas Huhtanen siirtyy KooKoohon yksivuotisella pelaajasopimuksella, johon sisältyy kuukauden mittainen testijakso. Huhtanen, 28, pelasi kaksi edellistä kautta Porin Ässissä.

– Tuomas sopii siihen, mitä KooKoossa pelaajilta odotetaan, eli työhaalarit on päällä joka kerta, kun kiekko tippuu jäähän. Tuomas tuo joukkueeseen vahvaa kamppailu-, irtokiekko- ja kahden suunnan pelaamista, kommentoi KooKoon tiedotteesssa seuran urheilujohtaja Jarno Kultanen.

Huhtanen on pelannut Liigaa yhteensä 395 runkosarja- ja 26 pudotuspeliottelun verran. Ässien lisäksi hyökkääjä on edustanut Rauman Lukkoa, Helsingin IFK:ta ja Tampereen Ilvestä.

Tilastojen valossa parhaalla kaudellaan isokokoinen laituri (186/94) teki Ässissä 10+6 tehopistettä.

– Tämä on minulle tietysti hieno mahdollisuus. Hyvä, että ehdin sarjan alkuun. Pyrin tuomaan joukkueeseen sitä, missä olen parhaimmillani, eli liikettä, taistelua, taklauksia ja suoraviivaista peliä, Huhtanen sanoo.

– On minulle uusi juttu tulla joukkueeseen, joka on vasta noussut. Mielenkiinnolla odotan! On hienoa nähdä, millainen fiilis kaupungissa ja peleissä on.

Lähde: KooKoon tiedote