Lauantain liigakierroksella myös viimeinen joukkue, joka ei ollut vielä avannut kauttaan, eli TPS, sai pelit käyntiin, kun se kohtasi HPK:n kotiottelussa.

Turussa TPS myös otti heti kolme pistettä, kun se päihitti HPK:n lukemin 3-1. TPS:lle maalinteossa onnistuivat Jani Forsström, Ilkka Pikkarainen ja Niklas Salo.

Kouvolassa katseet kääntyivät kiivaasti kohti KooKoon liigakauden ensimmäistä kotiottelua, minne se lähti varsin hyvän suorituksen jälkeen, mitä se esitti perjantaina Lappeenrannassa. Siellä ottelu SaiPaa vastaan meni aina voittomaalikilpailuun asti, mutta lauantaina samaa ei todellakaan nähty. SaiPa vei kamppailun nimiinsä peräti lukemin 7-2 ja antoi täten todella kovaa kyytiä liiganousijalle.

Neljä SaiPan pelaajaa keräsi kaksi tehopistettä, kun taas David McIntyre merkautti peräti tehot 0+3.

Lahdessa Blues haki petrausta perjantain murskatappion jälkeen, kun HIFK oli ollut Espoossa sitä parempi peräti lukemin 6-1. Viikonlopusta tuli melkoisen surkea Bluesille, sillä myös lauantaina tuloksena oli tappio, kun Pelicans oli parempi 4-1. Näin viikonlopun yhteissaldo maalieron osalta Bluesilla oli murheellinen 2-10.

Oulussa Kärpät sai vielä juhlistaa viime kevään mestaruuttaan, kun mestaruusviiri nostettiin kattoon. KalPa ei onnistunut pilaamaan Kärppien juhlia, sillä oululaisjoukkue oli ottelussa parempi lukemin 3-2. Kärppien paidassa uransa ensimmäisen liigaottelun pelannut Antti Kalapudas oli esillä, kun hän iski tehot 1+1.

Helsingissä mentiin pidemmän kaavan kautta, kun HIFK ja Lukko menivät omassa kohtaamisessaan aina voittomaalikilpailuun asti. Siellä HIFK oli parempi ja otti kaksi pistettä loppulukemin 3-2.

Lauantain kierroksen kaikki tulokset:

HIFK-Lukko 3-2 vl.
Ilves-Sport 4-2
JYP-Ässät 2-0
KooKoo-SaiPa 2-7
Kärpät-KalPa 3-2
Pelicans-Blues 4-1
TPS-HPK 3-1