Torstain liigakierroksella nähtiin kaksi ottelua, kun Oulussa Kärpät sai vieraakseen Pelicansin ja Jyväskylässä JYP haastoi SaiPan.

Oulussa Pelicans sai otteluun erittäin hyvän lähdön, kun se johti kamppailua avauserän jälkeen jo 3-0. Tämä riitti myös Kärppien valmennusjohdolle, joka vaihtoi maalilla aloittaneen Niko Hovisen pois tolppien välistä kolmannen takaiskun jälkeen.

Tästä Kärpät ei toipunut, vaikka se oli lähellä nousta tasoihin. Loppulukemat olivat Pelicansin hyväksi 4-3. Tappio oli Kärpille kauden ensimmäinen.

Pelicansin puolelta kahteen tehopisteeseen illan ottelussa ylsivät kaksi maalia tehnyt puolustaja Stefan Lassen ja kaksi syöttöpistettä kerännyt hyökkääjä Juhani Tyrväinen.

Jyväskylään saapunut SaiPa oli aloittanut kautensa myöskin ilman tappioita, mutta torstain kierros toi saman kohtalon myös heille kuin mitä Oulussa Kärpille tapahtui.

JYP oli tyly isäntä, kun se latoi kolmannessa erässä neljä maalia ja vei kamppailun nimiinsä lopulta lukemin 5-1.

Onnistumisia jyväskyläläisnippu sai laajalta rintamalta, kun ainoana kahteen pisteeseen ylsi kaksi maalia takonut Mikko Salmio.

Torstain kierroksen tulokset:

JYP-SaiPa 5-1
Kärpät-Pelicans 3-4

Perjantaina liigassa tiedossa on kolme ottelua, kun HIFK saa vieraaksi KalPan, KooKoo kohtaa kotonaan Ässät ja Sport taistelee Vaasassa TPS:ää vastaan.