Tiistaina liigajoukkueista kaksi oli tulessa harjoitusotteluissa, kun Sport ja Kärpät kohtasivat keskenään Vaasassa.

Sport sai otteluun terävän alun, kun Kärppien Mika Niemen oman maalin ja Tomi Körkön väkevän nousun myötä peli oli jo yhtäkkiä 2-0 isännille. Ensimmäinen maali merkattiin aloituksessa mukana olleelle Jarkko Immoselle, jonka aloitustappio kääntyi tällä kertaa erittäin hyväksi kun Niemen kauhaisu lensi suoraan omaan maaliin ohi hölmistyneen kärppävahdin Iiro Tarkin.

Kärpät kavensi toisessa erässä, kun ylivoimalla Arto Laatikainen vastasi osumasta.

Kolmannen erän viimeisellä minuutilla Kärpät onnistui tulemaan tasoihin, kun suorassa hyökkäyksessä Miro Aaltonen tarjosi kiekon Saku Mäenalaselle, joka pamautti kiekon pömpeliin.

Varsinaisen peliajan päätyttyä lukemiin 2-2 päätettiin ottelussa edetä jatkoajalle, joka vedettiin tämän liigakauden uutuuden mukaisesti kolmella kolmea vastaan.

Siinä Kärpät oli hieman Sportia edellä ja se sai rankkarin, kun Sportin Immonen rikkoi Kärppien Julius Junttilaa. Rankkarissa Junttila upotti kiekon rystyltä ohi mainiosti Sportin maalilla ottelussa torjuneen Mika Järvisen.

Sportilla harjoitusottelut jatkuvat perjantaina Kuopiossa pelattavassa turnauksessa. Perjantain vastuksena sillä on Blues. Kärpät puolestaan aloittaa torstaina Hämeenlinnassa turnauksen ottelulla Mestis-joukkue Jukureita vastaan.