Liiga-SaiPa Oy ja Imatran Ketterä ry ovat sopineet yhteistyöstä alkavalle kaudelle.

Sopimus koskee seurojen edustus- ja A-nuorten joukkueita. SaiPan ja Ketterän välisen pelaajaliikennesopimuksen tarkoituksena on helpottaa lähinnä A-nuorten siirtoja molempiin suuntiin ja hakea näin peliaikaa mahdollisimman monelle tarpeen mukaan.

– Imatralla tehdään nyt vahvaa jääkiekkotyötä sekä junioreiden, että edustusjoukkueen osalta. Niin olosuhteet kuin seuran taustaorganisaatio ovat hyvässä kunnossa. Liiga-SaiPan ja Ketterän yhteistyö on nyt jo hyvin toimivaa A-junioreiden osalta. Jatkossa toivottavasti myös edustusjoukkueiden osalta meillä on maakunnan sisällä mahdollisuus tarjota täysi pelaajapolku huippukiekkoilijoille. Kaiken kaikkiaan yhteistyömme on sujuvaa ja hyvä esimerkki maakunnallisesta yhteistyöstä. SaiPalla ja Ketterällä on omissa sarjoissaan koko maakunnan tuki, SaiPan toimitusjohtaja Riku Kallioniemi kommentoi tiedotteessa.

Myös Imatralla ollaan tyytyväisiä yhteistyöhön seurojen välillä. Ketterän tavoitteena on pelata lähivuosina Mestiksessä ja Imatralla uskotaan maakunnallisen yhteistyön voimaan.

– Yhteistyö Liiga-SaiPan kanssa kehittää ja vahvistaa jääkiekkoilua koko Etelä-Karjalan alueella. Yhteistyö tarjoaa järkevän pelaajapolun nuorille pelaajille ja mahdollistaa riittävän laadukkaan A-nuorten joukkueen myös Imatralle. Tulevaisuudessa tähtäämme siihen, että Ketterän edustusjoukkue pelaa Mestiksessä. Urheilullinen puoli meillä on jo hyvällä mallilla, myös seuran taloutta sekä taustoja on laitettu kuntoon. Mestiksessä pelaamisen kannalta maakunnallinen yhteistyö Liiga-SaiPan kanssa on tärkeässä roolissa, Ketterän puheenjohtaja Mikko Partanen kommentoi

Seurojen välillä on ollut aiemmin yhteistyösopimus jo kausilla 2013-2014 ja 2014-2015.

Lähde: SaiPan tiedote