Lukon avainsenttereihin kuuluva Aaron Gagnon pisti käyntiin viikonloppuna Lukon avustuksella ison etsinnän, sillä Gagnonin Boone-koira oli kadonnut.

Koira oli karannut myöhään lauantaina Raumalla järjestettyjen venetsialaisten ilotulitusten myötä, mitä hän oli pelästynyt.

Boone löytyi sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Pori-Turku-tien varrelta.

Gagnonin perheessä uutinen otettiin iloisesti vastaan.

– Kaikille raumalaisille, faneille, joukkueelle, pelaajille ja heidän perheilleen sekä ystäville – me emme ikinä pysty kiittämään teitä tarpeeksi siitä avusta, jonka tarjositte Boonen etsinnöissä viikonlopun aikana. Olemme vaikuttuneita ja kiitollisia kaikesta siitä ystävällisyydestä, jonka suomalaiset meille osoittivat. On vaikea sanoin kuvailla kuinka paljon tällainen ystävällisyys meille merkitsee, etenkin kun olemme kotona kaukana omasta kodistamme, Gagnonin perhe kirjoitti Lukon verkkosivuilla jatkaen:

– Erityiskiitokset Noormarkun ambulanssin henkilökunnalle sekä henkilöautoa kuljettaneelle miehelle, jotka löysivät ja katsoivat Boonen perään keskellä yötä pitäen hänet turvassa niin kauan, että pääsimme paikalle hakemaan hänet kotiin. Emme koskaan pysty kiittämään teitä tarpeeksi. Ilman teitä Boone ei olisi nukkunut viime yötä omassa kodissaan, omalla paikallaan tyytyväisenä kuorsaten. Kiitämme teitä kaikkia sydämemme pohjasta, Gagnonit kirjoittivat.

Gagnon oli viime kaudella Lukon viidenneksi tehokkain pistemies. Nyt hänellä käynnistyy kolmas kausi Lukon paidassa.