KalPa tiedottaa kotisivuillaan hankkineensa kaksi pelaajaa. Joukkue on solminut hyökkääjä Sami Blomqvistin, 25, kanssa kolmen viikon try out -sopimuksen, johon sisältyy optio ensi kaudesta. Lisäksi seura on tehnyt ensi kauden kattavan sopimuksen hyökkääjä Janne Katosalmen, 21, kanssa.

Blomqvist on pelannut aiemmin Liigaa Bluesin, Pelicansin, Lukon ja HIFK:n riveissä. Kaudella 2013-2014 Blomqvist teki Mestiksessä kovat tehot 25+32=57 Jokipoikien riveissä. Viime kausi meni pääosin HIFK:n paidassa, ja 55 runkosarjan ottelussa syntyi tehot 4+12=16.

Jäähongan kasvatti kertoi KalPan verkkosivuilla tuovansa energiaa kuopiolaisjoukkueeseen.

– Tuon paljon vauhtia, tilanteita, laukauksia, kovaa karvausta ja kokonaisvaltaista pelaamista. Odotan jo pelaamista, Kuopiossa on ollut aina hyvin meteliä hallissa, hyvä fiilis pelata ja tänne on ollut kiva tulla pelaamaan.

Seuran urheilujohtaja Kimmo Kapasen mukaan Katosalmi taas jatkanee ensi kaudella isossa roolissa A-junioreissa ja tuo tarvittavaa leveyttä edustusjoukkueen rinkiin. Samalla Kapanen kertoi joukkueen olevan valmis kauden avaukseen.

– Nyt joukkueessa on niitä ominaisuuksia mitä olemme halunneet siihen tuoda ja tämä on se joukkue joka tulee aloittamaan kauden. Lopullisesti joukkue on koossa helmikuun puolivälissä kun Liigan siirtotakaraja umpeutuu, kertoi Kapanen.