Liiga-seurat ovat tehneet kesän aikana useita kovan tason hankintoja.

Tulevasta Liiga-kaudesta on tulossa todella mielenkiintoinen. Hallitseva mestari Kärpät on hankkinut riveihinsä muun muassa Mika Niemen ja Juuso Ikosen sekä Pohjois-Amerikasta Sami Aittokallion ja Jani Hakanpään.

Hopeajoukkue Tappara on haalinut Veli-Matti Savinaisen, Jani Lajusen ja Kärppien mestarivahti Tomi Karhusen. HPK:n riveihin ovat liittyneet hyökkääjät Antti Miettinen, Vojtech Polak ja Riku Hahl.

HIFK on vahvistanut takalinjojaan Joonas Järvisellä ja Tommi Taimella. Petteri Nokelainen palaa SaiPan sotisopaan kymmenen vuoden tauon jälkeen.

TPS on panostanut joukkueeseensa paljon. Dave Spina, Eric Perrin, Henrik Tallinder ja Tomi Kallio kelpaisivat jokaiselle Liiga-seuralle.

Edellä mainituista esimerkeistä voi todeta, että Liigassa on tehty kovia hankintoja. SuomiKiekko-sivuston näkemyksen mukaan 38-vuotias Kallio on kesän paras hankinta.

Tämänkertainen Kuuma Kysymys kuuluu: kuka on sinun mielestäsi Liigan kesän kovin värväys? Onko se Kallio, joku edellä mainituista vai joku muu? Perustele kantasi!