Kärppien maalilla tuoreella vahvistuksella Sami Aittokalliolla on käynnissä melkoinen nollaputki.

Aittokallio on nyt pitänyt maalinsa puhtaana Kärppien kolmessa edellisessä ottelussa.

Viimeksi hänet on ohitettu Jukureita vastaan pelatun harjoitusottelun toisen erän lopussa, jolloin ajassa 39:12 Miro Mäkinen iski limpun Aittokallion ohi. Jukurit-pelissä Aittokallio piti maalinsa puhtaana kolmannessa erässä erässä sekä jatkoajalla ja tämän jälkeen nollat ovat pysyneet koossa kolmen 60 minuutin pelin ajan.

Täten nollaputki Aittokalliolla on tällä hetkellä peräti 205 minuuttia ja 48 sekuntia.

Kärpillä CHL on tuottanut tähän mennessä kaksi voittoa, kun torstaina Krefeld kaatui lukemin 2-0 ja nyt lauantaina Vienna Capitals kaatui samoin lukemin.

Lauantain pelissä Kärppien maalintekijät olivat Jani Hakanpää ja Saku Mäenalanen.

Lauantaina suomalaisjoukkueet ottivat voittoja varsin mukavalla tahdilla. Kärppien lisäksi myös JYP, KalPa ja Tappara nappasivat voitot.