Jokerit onnistui avaamaan KHL-kautensa voitolla, kun se kaatoi Severstalin tiistain kohtaamisessa lukemin 3-2.

Severstal siirtyi ottelussa ensin johtoon, kun toisen erän alussa Juri Trubachyov tinttasi ylivoimalla kiekon ohi Jokereiden maalilla torjuneen Henrik Karlssonin.

Jokerit tuli kuitenkin nopeasti tasoihin, kun Pekka Jormakan ylöstuonnin jälkeen kiekko päätyi tanskalaispuolustajalle Philip Larsenille, joka tinttasi komealla rannelaukauksella kiekon yläkulmaan.

Hetkeä myöhemmin kahden miehen ylivoimalla Ville Lajunen tälläsi Jokerit johtoon.

Kolmannessa erässä Tomi Mäki lisäsi johtoa komealla rannelaukauksella, mutta Severstalin kavennuksesta muutamaa minuuttia myöhemmin vastasi Jevgeni Kovyrshin.

Lähemmäs 10 000 katsojan edessä (9678) esiintynyt Jokerit onnistui kuitenkin pitämään johtoasemansa ja täten se nappasi voiton kauden avauksesta.

Jokereilla seuraava ottelu on luvassa torstaina, kun Torpedo Nizhni Novgorod saapuu vieraaksi Helsinkiin.