Keväällä otsikoihin pidätystapauksen takia noussut Jarret Stoll vaihtoi osoitetta kesän aikana NHL:ssä, kun Los Angeles Kings jäi taakse ja pelit jatkuvat New York Rangersin paidassa.

Las Vegasissa huumeiden hallussapidosta keväällä pidätetyksi joutuneen Stollin kohdalla on puhuttu uhkakuvista, mutta niitä huolia Rangersissa ei murehdita liikaa.

– Emme ole siitä niin huolissaan, Rangersin tuore GM Jeff Gorton sanoi New York Postille.

– Käytimme paljon aikaa siihen, että juttelimme hänen kanssaan ja kävimme läpi tämän tapauksen, minkä osalta mennään eteenpäin. Olemme erittäin vakuuttuneita siitä miten hän on hoitanut tapauksen taaksejättämisen ja miten hän on käsitellyt sen, Gorton jatkoi.

Stoll teki tapauksesta sopimuksen syyttäjän kanssa ja hänelle tuomittiin 32 tuntia yhdyskuntapalvelua.

Rangersin kanssa Stollin diili on yhden vuoden mittainen, jonka arvo on alle miljoona dollaria. Palkanalennus on huomattava, sillä Kingsissä hän tienasi vielä viime kaudella 3,25 miljoonaa dollaria.

Lyhyellä ja pienellä sopimuksella Stoll yrittää ottaa uutta alkua, mutta samalla hän pääsi myös NHL:n kärkiseuroihin kuuluvaan Rangersiin.

– Puhuimme paljon ihmisille jotka ovat pelanneet hänen kanssaan tässä sarjassa ja jo niissä liigoissa missä hän pelasi ennen kuin hän tuli NHL:ään. Puhuimme huoltajille ja ihmisille, jotka ovat tehneet hänen kanssaan yhteistyötä. Kaikki olivat sitä mieltä, että hän on luonnekaveri, joka teki virheen. Kaikki haluavat mennä eteenpäin, Gorton kertoi.