Dallas Starsissa nähdään ensi kaudella suomalaiskaksikko maalilla, kun torjuntavastuun jakaavat Kari Lehtonen ja Antti Niemi.

Kaksikosta Niemi siirtyi vasta Dallasiin San Jose Sharksista ja teki Starsin kanssa kolmen vuoden mittaisen sopimuksen, joka on arvoltaan 13,5 miljoonaa dollaria.

Palkkakattoon tuleva lukema Lehtosen ja Niemen osalta on yli 10 miljoonaa dollaria, mutta se ei ole paljoa harmittanut Starsin suunnalla.

Uusi kuvio on otettu vastaan hyvin myös maalivahtien itsensä keskuudessa.

– Minun kauteni oli pettymys täällä ja haluan korjata sen asian. Olen valmis tekemään ihan mitä tahansa sen eteen. Olemme aikuisia ja olemme jo kokeneempia urillamme, joten uskon, että pystymme menemään läpi kaikesta mikä tulee vastaan, Lehtonen kävi läpi Dallas Morning Newsin haastattelussa.

– Maalivahdeilla on aina omanlaisensa kaverisuhde ja Antti ja minä olemme kavereita, joten sekin auttaa tästä saamaan paljon irti, Lehtonen jatkoi.

31-vuotias suomalaisvahti allekirjoitti myös sen, että levänneenä hän pystyy pelaamaan paremmin, joten uusi kuvio saattaakin auttaa paljon häntä.

Yhteisiä kokemuksia Lehtosella ja Niemellä on muun muassa Sotshin olympialaisista, missä molemmat kuuluivat Leijonien maalivahtiosastoon.