Monissa arvioissa tämän kesän NHL:n vapaiden pelaajien markkinoiden houkuttelevin nimi Cody Franson on yhä ilman sopimusta ja on rajoittamattomana vapaana agenttina.

Franson, 27, edusti viime kaudella Toronto Maple Leafsia ja treidin jälkeen Nashville Predatorsia.

Franson on kerännyt monelta suunnalta kiinnostusta. Yksi kiinnostuneista on Boston Bruins, mistä Franson itse puhui TSN 1040 Vancouverin haastattelussa.

– Esimerkiksi (Dougie) Hamiltonin treidin ja muiden liikkeiden jälkeen, he ovat yksi joukkueista, jotka ovat keskusteluissa mukana, Franson myönsi.

– Boston voisi olla mielenkiintoinen kohde. Se on toki huikea kaupunki, mutta heillä on myös mainio organisaatio ja kaikki sen tuomat edut, kanadalaispuolustaja jatkoi.

Ongelmaksi muodostuu vain se, että Bruinsilla on hieman alle 5 miljoonaa dollaria palkkakatossaan tilaa, mikä tuo haasteita jatkosopimusneuvotteluille. Fransonilla tavoitteena on saada pidempi sopimus, jossa palkkojen keskiarvo tulisi hyvin todennäköisesti olemaan vähintään 5 miljoonaa dollaria ellei yli.

– Toki tavoitteena on saada jotain muuta kuin yksi vuosi. Olen kyllästynyt tekemään yhden vuoden diilejä, Franson tokaisi.

Aiemmin NBC Sportsin toimittaja Dhiren Mahiban kertoi Fransonin herättäneen kiinnostusta myös muun muassa Pittsburgh Penguinsin ja Buffalo Sabresin suunnalla.

Viime kaudella yhteensä 78 ottelussa Franson iski Maple Leafsin ja Predatorsin paidassa tehot 7+29=36.