Kokenut tshekkiläispuolustaja Marek Zidlicky on etsimässä tällä hetkellä uutta työnantajaa itselleen NHL:ssä.

Zidlickyn leiristä ollaan vakuuteltu, että taitava kiekollinen puolustaja tulee jatkamaan NHL-uraansa ja nyt seurakuviot alkavat saada tuulta allensa.

TVA Sportsin haastattelussa Boston Bruinsin GM Don Sweeney myönsi käyneensä keskusteluja siitä, että Zidlicky siirtyisi Bruinsin riveihin.

Viime kaudella Zidlicky edusti ensin New Jersey Devilsiä ja treidin jälkeen loppukaudesta Detroit Red Wingsiä. Sinne jatkoa ei tullut, vaan Red Wings päätyi hankkimaan itselle toisen kiekollisen puolustajan, Mike Greenin.

Bruins puolestaan on etsimässä kovasti uutta puolustajaa itsellensä varsinkin sen jälkeen, kun Dougie Hamilton siirtyi vaihtokaupassa Calgary Flamesiin.

Muitakin merkittäviä liikkeitä kesän aikana tehnyt Bruins on myös ollut kiinnostunut toisesta vapaana olevasta profiilipuolustajasta Cody Fransonista, mutta Zidlickystä on helposti tulossa Bruinsin tilanteeseen paremmin sopiva tapaus nimenomaan vuosiansioiden saralla.

Bruinsilla tilaa palkkakatossa on 4,7 miljoonaa dollaria, mihin Zidlicky istuisi hyvin siltäkin kannalta, että Bruinsille jäisi sen jälkeen vielä tilaa kauden aikana tehtäviin liikkeisiin.