Tulevan kauden Jokereissa kiekkoileva Brandon Kozun on täynnä motivaatiota.

Kozun pelasi vielä viime kaudella Pohjois-Amerikassa. Syyskausi meni piloille loukkaantumisen vuoksi, mutta lopulta Toronto Maple Leafsin paidassa otteluita kertyi 20 ja farmiliiga AHL:n puolella 23.

Nyt 25-vuotias laituri janoaa uutta alkua.

– Itselleni on tärkeää päästä pelaamaan jälleen kunnolla jääkiekkoa. Viime vuosina olen pelannut eri ketjuissa ja rooleissa, minuutitkin ovat vaihdelleet. Haluan palata kehityksen tielle, pelata paljon ja auttaa joukkuetta, Kozun kertoo videohaastattelussa Jokereiden verkkosivuilla.

Siirtyminen Eurooppaan ei ollut mikään itsestäänselvyys.

– Se oli ehdottomasti vaikea päätös. Tämä on iso elämänmuutos itselleni ja perheelleni. Loppujen lopuksi tämä oli kuitenkin erittäin hyvä mahdollisuus kehittyä ja yrittää voittaa otteluita, Kozun alleviivaa.

Pienikokoinen laitahyökkääjä on tehnyt mukavia tehoja AHL:ssä, mutta lopullinen murtautuminen NHL:ään on jäänyt vielä tekemättä. Kozun ei halua nyt pohtia taalaliigaa.

– Yritän pysyä hetkessä. Tällä hetkellä ajattelen vain kehittymistä joka päivä ja haluan tulla hallille valmiina tekemään töitä. En ajattele liian pitkälle, Kozun painottaa.