Jokereiden tuorein puolustajahankinta Jesper B. Jensen (Lue uutinen sopimuksesta) valmistautuu KHL-haasteeseen motivoituneena.

MM-kisoista tuttu tanskalainen kertasi uuden sopimuksen olleen iso juttu omalla uralla.

– KHL:ssä on todella paljon taitoa ja se on maailman toiseksi paras liiga. Minun pitää olla valmiina, kun harjoitusleiri ja kausi alkavat. Olen mielestäni mennyt oikeaan suuntaan viime vuosina, ja tämä on toistaiseksi suurin haaste urallani, Jensen summasi Jokereiden sivuilla.

Jensen on kolmas tanskalaispelaaja tulevan kauden jokerijoukkueessa. Hänen lisäkseen ryhmästä löytyy yksi ruotsalainen ja yksi norjalainen. Tähän päälle liuta suomalaispelaajia, ja kasassa on voimakkaasti pohjoismainen ryhmä.

– Jokerit taitaa valita Pohjoismaiden parhaita pelaajia, Jensen heitti.

-Meille tanskalaisille tilanne on tietysti vähän erilainen, koska huipputason pelaajia ei ole niin paljon. On aika hauskaa, että meitä on nyt kolme Jokereissa. Philipin (Larsen) tunnen, mutta Peteriä (Regin) en vielä niin hyvin.

Entä mitä pakki tietää muuten Jokereista organisaationa? Ensimmäiset kokemukset ulottuvat jo 10 vuoden ikäisenä nähtyyn SM-liigan peliin.

– Oli aika hienoa päästä seuraamaan peliä niin isoon halliin. Tanskassa ei ollut mitään Hartwall Arenaan verrattavissa olevaa jäähallia, joten kokemus oli ikimuistoinen, Jensen tunnelmoi.

– Tuntuu mahtavalta nyt päästä itse pelaamaan Jokereissa. Tämä on minulle iso mahdollisuus ottaa uusi askel urallani ja päästä seuraavalle tasolle. Odotan innolla, että pääsen näyttämään mitä osaan.