Ensi kaudeksi Mestikseen nouseva Kokkolan Hermes on tehnyt kolme uutta pelaajasopimusta.

Seura ilmoitti tehneensä yksivuotiset pelaajasopimukset hyökkääjien Niklas Appelgren ja Matti Kivisilta sekä maalivahti Tuomas Saarelan kanssa.

Kolmikosta Kivisillan sopimuksessa on kuukauden koeaika.

Appelgren saapuu Kokkolaan Kouvolasta ja KooKoon riveistä, missä hän ehti kiekkoilla kausina 2010-2013 ja 2014-2015 yhteensä 109 runkosarjaottelun ajan tehoin 8+11=19. KooKoo-kausiensa välissä luotettava puolustava hyökkääjä pelasi yhden kauden Suomi-sarjassa Ketterän hyökkäyskalustossa.

– Appelgren murtautui viime vuonna KooKoon kivikovaan nippuun ja kantoi isoa vastuuta alivoimalla. Tulee hakemaan lisää vastuuta Kokkolaan ja ottamaan seuraavaa steppiä, niin fyysisesti kuin pelillisestikin, Hermeksen päävalmentaja Antti Karhula kertoo kokkolalaisseuran tiedotteessa.

Saarela torjui viime kaudella Suomi-sarjassa RoKin maalilla, ja hän oli sarjan eniten pelannut maalivahti ja torjuntaprosentilla mitattuna sarjan paras maalivahti. Hän muodostaa Hermeksen maalivahtikaksikon yhdessä Richard Ullbergin kanssa.

– Saarela täydentää meidän maalivahtiduon, ja näin ollen saadaan hyvää kilpailua aikaiseksi. Kaksi eri tyylin maalivahtia, joilla on molemmilla kova halu kehittyä ja mennä eteenpäin urallaan.

Kivisilta on pelannut neljä edellistä kautta Suomi-sarjassa seuroinaan JHT, Raahe-Kiekko ja RJK. Hän oli viime kaudella JHT:n paras pistemies.