Porin Ässät tiedotti keskiviikkona hankkineensa riveihinsä neljä uutta pelaajaa.

Patapaitojen riveihin liittyvät Pat Mullane, Troy Vance, Arttu Ruotsalainen ja Eemeli Räsänen.

Mullane ja Vance saapuvat Pohjois-Amerikasta, kun taas Ruotsalainen siirtyy Poriin Kärpistä, Räsänen Jokipojista.

Hankinnoista Mullane pelasi viime kaudella ECHL:ssä, jossa hän kokosi kasaan 72 ottelussa 62 tehopistettä.

– Mullane on pelitaitava keskushyökkääjä. Hän tekee hyvin peliä ja tuo joukkueeseen luisteluvoimaa. Hän on aikanaan ollut yliopistojoukkueen kapteeni, joten kyseessä on henkisesti vahva pelaaja, Ässien urheilujohtaja Mika Toivola käy läpi hankintoja seuran tiedotteessa.

Puolustaja Vance puolestaan saapuu Ässiin sen yhteistyöseuran Dallas Starsin kautta, missä hän pelasi myös ECHL-tasolla.

– Vance on hyvä all around -puolustaja. Hänen sopimuksensa sisältää syyskuun alkuun asti ulottuvan koeajan, Toivola kertoo.

Ruotsalainen ja Räsänen puolestaan ovat junioripuolen hankintoja. 17-vuotias Ruotsalainen ehti pelata jo alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa keväällä, kun taas 16-vuotias Räsänen on vetänyt vielä nuorempien pelaajien maajoukkueissa tähän mennessä.

– Tarkoitus on tehdä molemmista kolmen vuoden sisällä liigapelaajia. Kiire ei ole ja haluamme poikien kehittyvän rauhassa. Jos he pystyvät nousemaan edustusjoukkueeseen aikaisemmin, niin olemme luonnollisesti erittäin tyytyväisiä, mutta tärkeintä on saada heille hyvää valmennusta, peliaikaa ja sitä kautta kehitystä, Toivola kävi läpi Ruosalaisen ja Räsäsen saapumista.