Tapparan maalivahtipuolella on edelleen käynnissä hyvin mielenkiintoinen tilanne, sillä kirvesrinnat hopealle keväällä torjuneen Juha Metsolan KHL-diili on yhä auki.

Metsolan pitäisi mennä KHL-seura Amuriin, mutta siellä asiat ovat edelleen todella avoinna.

Tästä puhuu muun muassa Ylelle Tapparan toimitusjohtaja Mikko Leinonen, joka on vielä hyvin, hyvin epävarma Metsolan siirron toteutumisen suhteen.

– Me olemme antaneet ”Metsolle” vapaa neuvotteluoikeus sinne päin ja toivottavasti hän saa sinne sopimuksen. Sitten katsotaan eteenpäin. Niin kauan hän on meidän kirjoilla, kunnes on siirtokortti sinnepäin annettu. Toistaiseksi itse olen skeptinen sen suhteen, mitä siellä tapahtuu, Leinonen sanoo Ylelle.

Tapparalla on hyvin tuoreita kokemuksia epävarmoista KHL-siirroista, sillä sen aikaisempi päävalmentaja Jukka Rautakorpi siirtyi Lev Prahaan, missä hän ei kuitenkaan ehtinyt valmentaa pelin peliä ennen kuin seuran tarina loppui.

Kirvesrinnat ovat kuitenkin valmistautuneet Metsolan lähtöön, sillä seuraan on hankittu jo korvaaja maalille, kun Kärpissä kaksi kultaa kahteen viime kevääseen voittanut Tomi Karhunen saapui Tampereelle.

– Jätkille tulee varmasti liigan parhaita maalivahteja mukaan, Metsola kehuu Karhusta.

Ylen alkuperäinen juttu aiheesta löytyy täältä.