Star Tribunen Minnesota Wild -toimittaja Michael Russo jatkoi Mikael Granlundin kohtalon spekuloimista. Russon mukaan Granlundin loukkaantumishistoria on isoin kysymysmerkki suomalaisen kohdalla.

– Organisaatio muistaa Pierre-Marc Bouchardin aivotärähdysongelmat. Wildin pitää tehdä päätös siitä, onko heidän mielestään Granlundin nykyinen erittäin kilpaileva tyyli sopiva hänelle. Wildin pitää myös miettiä, pystyykö Granlund olemaan heidän mielestään tehokas tässä sarjassa, Russo kirjoitti.

– Koska Granlund on rajoitettu vapaa agentti, on olemassa mahdollisuus, että Wild ainakin väläyttää hänen nimeään siirtokeskusteluissa ja katsovat siten, että pystyisikö Granlundista saamaan jotain arvokasta.

Russon mukaan 23-vuotiaan Granlundin kauppaamiseen liittyy kuitenkin riskejä.

– Granlundin kauppaaminen 23-vuotiaana olisi suuri riski, joten uskon, että siirto tapahtuisi vain jos neuvottelut uudesta sopimuksesta menisivät mönkään tai Wild saisi hänestä jotain mahtavan arvokasta.

Arvostetun toimittajan mukaan paljon myös riippuu siitä, miten Wild näkee seuran tilanteen sentteriosastolla.

– Paljon riippuu siitä, miten Wild näkee ensi kauden sentterinsä ja siitä, jos Wild pystyisi saamaan kokeneen sentterin Granlundin kaupassa, Russo totesi.

Russon mukaan Granlund ei ole ainoa nuori hyökkääjä, jonka siirtoa Wild miettii, vaan myös Charlie Coyle ja Erik Haula voivat olla lähtökuopissa. Haulan nykyinen sopimus päättyy Granlundin tavoin tähän kauteen.