KHL-pomo Dmitri Tshernyshenko on antanut täyslaidallisen CHL:n suuntaan.

Mestarien liiga CHL hakee vielä muotoaan. Kiekkokalenteriin viime kaudelle palannut liiga on osoittanut kiinnostusta KHL:n suuntaan. Viime kaudella CHL:ssä ei ollut mukana yhtään KHL-joukkuetta.

– Mestarien liigasta on oltu erittäin kiinnostuneita (meistä). He haluaisivat meiltä SKA:n, TsSKA:n ja Ak Barsin, KHL:n nokkamies Tshernyshenko kertoo Championatille.

KHL-presidentti iskee takaisin tylysti.

– Minä kysyn heiltä: mihin me tarvitaan sitä? Miten KHL hyötyy yhteistyöstä heidän kanssa? Olemme avoimia ja valmiita katsomaan yhteistyökysymyksiä, mutta emme ole valmiita antamaan heille seuroja, jotka ovat KHL:n eliittiä.

– Ja jos olen rehellinen, Mestarien liigan joukkueiden taso ei ole niin korkea kuin niillä seuroilla, joita he halusivat kutsua, Tshernyshenko jyrisee.

Tshernyshenko näkee KHL:n tulevaisuuden valoisampana kuin CHL:n.

– Mikä järki on meidän pelata heikompien vastustajien kanssa, jos he voivat saada pelillistä harjoitusta? Emme vastusta muiden joukkueiden kanssa tapahtuvaa yhteistyötä harjoituspelien muodossa. Ei ole myöskään poissuljettua, että lähitulevaisuudessa perheeseemme tulee uusia ulkomaisia seuroja, KHL-pomo asettelee.