Chicago Blackhawksin ja Anaheim Ducksin välinen NHL:n läntisen konferenssin finaalisarja jatkuu lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Suomen aikaa. Ducks johtaa sarjaa 2-1. Sarjan neljäs ottelu pelataan Chicagossa.

– Tuleva peli on valtava. Meillä on käytännössä pakkovoitto edessämme, varsinkin, kun joudumme menemään tästä Anaheimiin, jossa he ovat olleet menestyksekkäitä. Pelaamme kotona hyvin, mutta annoimme yhden (kotivoiton) livetä, joten edessä on iso peli, sanaili Chicagon hyökkääjä Brandon Saad NHL:n kotisivuilla.

Anaheim on hävinnyt tänä keväänä kotonaan vain yhden playoff-ottelun, joskin se tappio tuli juuri Chicagoa vastaan tässä samaisessa sarjassa.

Chicago nousi kaksi vuotta sitten Detroit Red Wingsiä vastaan 1-3 -tappioasemasta voittoon, mutta silloin heillä oli kotietu sarjan seitsemännessä ottelussa. Nyt kotiedusta nauttii Anaheim.

– Olemme tehneet sen kerran. Se ei ole tilanne, jossa kukaan haluaa olla, varsinkaan Anaheimin kaltaista joukkuetta vastaan. Heillä on joukkueessaan syvyyttä, ja he ovat kuolettavia. Emme halua asemaan, jossa meidän on taisteltava ja ryömimään ylös kuopasta. Haluamme tasoittaa sarjan kotijäällä, Saad jatkoi.