Rauman Lukko ja Tampereen Tappara iskivät yhteen lauantai-iltana Raumalla. Välieräsarjan toisen osaottelun vei nimiinsä Lukko. Janne Lahti iski ottelun ratkaisumaalin, kun peliä oli pelattu 109 minuuttia ja 5 sekuntia.

Ottelun maalinteon aloitti Lukko. Lahti vei kotijoukkueen 1-0 johtoon ajassa 11.53.

Tapparan vastausta saatiin odottaa toiseen erään asti. Tamperelaiset toi tasoihin Pekka Jormakka, joka taisteli maaliviivalta Lukko-vahti Ryan Zapolskin näkökentän ulkopuolella olleen kiekon maaliin.

Kolmannessa erässä molemmat joukkueet taistelivat hurjasti ja pistivät parastaan, mutta erä oli maaliton. Jatkoeriin mentiin lukemissa 1-1.

Ensimmäisessä jatkoerässä ei ratkaisua nähty. Erän paras paikka siunaantui Lukon Teemu Nurmelle, mutta kiekko pomppi sen verran, ettei Nurmi päässyt iskemään pelivälinettä verkkoon.

Toisessa jatkoerässä nähtiin rangaistus. Jesse Virtanen sai erän puolivälin jälkeen jäähyn korkeasta mailasta. Tapparan ylivoima ei kuitenkaan tuottanut tulosta. Eikä tulosta tullut loppueränkään aikana.

Ottelun kuudes erä tarjosi siis lopulta ratkaisun, kun Lahti pääsi tuikkaamaan kiekon Tappara-maaliin.