Nashville Predatorsin tulokaspelaaja Filip Forsberg oli liekeissä viidennessä playoff-ottelussa Chicago Blackhawksia vastaan.

Forsberg tykitti hattutempun ja johdatti pakkoraossa olleen Predatorsin 5-2-voittoon. Selkä seinää vasten ollut Predators kavensi ottelusarjan tilanteeksi 2-3.

Predatorsin tehohetki sattui kolmannen erän alkuun. Joukkue takoi alle kahdessa ja puolessa minuutissa kolme osumaa karaten 4-1-johtoon. Ote piti eikä Blackhawksin kiri purrut.

Pekka Rinne torjui Predatorsin maalinsuulla 28 kertaa. Suomalaisvahti palkittiin ottelun kolmostähtenä.

Blackhawksin suomalaispakki Kimmo Timonen pelasi vajaat kymmenen minuuttia ilman tehopisteitä. Teuvo Teräväinen ei ollut kokoonpanossa.

Joukkueiden taistelu jatkuu lauantaina Chicagossa. Jatkoon pääsee neljällä voitolla.