Nashville Predators kaatoi kotonaan Chicago Blackhawksin maalein 6-2 ja tasoitti pudotuspelisarjan 1-1:een.

Ottelun ykköstähti oli tehot 2+1 takonut Craig Smith. Predators-hyökkääjä viimeisteli voittomaaliksi jääneen 3-2-osuman toisessa erässä.

Craigin toinen osuma lähti maalivahti Pekka Rinteen esityöstä. Rinne heitti maaliltaan kiekon laitaa pitkin eteenpäin. Filip Forsberg nappasi kiekon keskialueella ja vapautti Smithin maalintekoon.

Rinne torjui maalillaan 24 kertaa. Suomalainen pesi veskareiden taistelussa vastapäädyn Corey Crawfordin. Jo avauspelissä haparoinut Crawford torjui 29 kertaa, mutta antautui kuudesti.

Predators koki ottelussa myös ikävän takaiskun. Kapteeni ja tähtipakki Shea Weber loukkaantui ja kärsii seuran mukaan alavartalovammasta.

Blachhawksin Kimmo Timonen ja Teuvo Teräväinen pelasivat kumpainenkin noin 11 minuuttia ilman tehomerkintöjä.

Ottelusarja siirtyy seuraavaksi Chicagoon. Joukkueiden kolmas keskinäinen on luvassa sunnuntaina.