Minnesota Wild kellisti St. Louis Bluesin maalein 4-2 ja siirtyi ottelusarjassa 1-0-johtoon.

Tiukan ottelun ratkaisu nähtiin vasta kolmannen erän lopulla. Wild johti peliä 2-1 reilu minuutti ennen loppusummeria.

Tässä vaiheessa Blues otti maalivahtinsa pois. Riskipeli kostautui, sillä Mikael Granlund onnistui tekemään tyhjiin 3-1-maalin.

Vain 14 sekuntia myöhemmin kiekko oli Wildin maalissa. Alexander Steen toi Bluesin alivoimalla maalin päähän. Tämän jälkeen Blues haki jälleen tasoitusta kuudella kenttäpelaajalla ja päätösnumerot naulasi tyhään rysään Jason Pominville Mikko Koivun saadessa maalisyötön.

Wildin muista suomalaisista Sean Bergenheim jäi pisteittä, Niklas Bäckström toimi kakkosvahtina. Erik Haula ei ollut pelaavassa kokoonpanossa.

Bluesin Jori Lehterä jäi nollakerhoon. Olli Jokinen ei mahtunut kokoonpanoon.

Joukkueet kohtaavat uudelleen St. Louisissa lauantaina.