JYP onnistui saamaan välieräsarjan tasatilanteeseen Kärppiä vastaan, kun Juuso Pulli ratkaisi ensimmäisessä jatkoerässä. Loppulukemat olivat 2-1.

Joukkueiden sarjassa teemana ehti olla maali-iloittelu, kun sarjan kahdessa ensimmäisessä pelissä molemmissa tehtiin yhdeksän maalia ja kolmannessa puolestaan peräti 11.

Keskiviikkona kaikki muuttui, kun karavaani asteli Jyväskylään.

Avauserässä JYP siirtyi johtoon, kun Markus Poukkulan esityöstä Markus Nenonen pääsi iskemään takatolpilta tyhjiin.

Toisessa erässä Kärpät tuli kuitenkin rinnalle, kun Joonas Donskoi löysi Joonas Kemppaisen, joka oli täysin vapaana maalilla. Tästä taululle tärähti lukemiksi 1-1.

Yleisilmeeltään peli oli selvästi tarkempaa kuin aiemmin ja samalla myös jäähyjä nähtiin selvästi vähemmän.

Kolmannessa erässä ei enää maaleja nähty ja näin ottelussa edettiin jatkojen puolelle.

Siellä Kärpät hallitsi kenttätapahtumia, mutta puolustajan Pullin viivakuti upposi lopulta sisään. Näin sarja on nyt tasatilanteessa 2-2.

Seuraava kohtaaminen on vuorossa perjantaina Oulussa. Jatkoon etenee neljällä voitolla.